ANDREOLA COL DEL FORNO, BRUT, DOCG
Prosecco Spumante, Rive di Refrontolo, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, 0,75 l
Odrůda: 100% Glera
Zbytkový cukr: 7 g/l
Alkohol: 11,5% vol.
Vůně: Jemné tóny vyzrálého ovoce, květinová vůně vistárie a akátu
Chuť: Suchá a sametová
| Kategorie: | Prosecco PODLE VINAŘSTVÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| Druh: | DOCG RIVE |
| Obsah cukru: | BRUT |
| Oblast: | Valdobbiadene |
ANDREOLA
Příběh začíná roku 1984, kdy Nazzareno Pola založil rodinný statek v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore. Dnes statek spravuje Stefano Pola. Se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochranou území je hluboké vědomí, že Prosecco Superiore není jen produkt, ale živá bytost. Od vinice po finální produkt, je nutné moudře spojovat staré metody a moderní technologie, vášeň s racionalitou. Vytvořili jedinečné víno, které se vyznačuje čistotou, krémovostí na patře a ovocnou vůní.
| Výživové údaje na 100g | |
| Energie | 293Kj/70Kcal |
| Tuky | 0 |
| Sacharidy | 1,6 |
| Bílkoviny | 0 |
| Sůl | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
