ANDREOLA DIRUPO, BRUT, DOCG
Prosecco Spumante, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, 0,75 l
Odrůda: 90% Glera, 5% Bianchetta, 5% Perera
Zbytkový cukr: 10 g/l
Alkohol: 11,5% vol.
Vůně: Tóny růží, akátu, citrusů, broskví a jablek
Chuť: Suchá, kulatá a sametová
| Kategorie: | Prosecco PODLE VINAŘSTVÍ | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| Druh: | DOCG | 
| Obsah cukru: | BRUT | 
| Oblast: | Valdobbiadene | 
ANDREOLA
Příběh začíná roku 1984, kdy Nazzareno Pola založil rodinný statek v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore. Dnes statek spravuje Stefano Pola. Se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochranou území je hluboké vědomí, že Prosecco Superiore není jen produkt, ale živá bytost. Od vinice po finální produkt, je nutné moudře spojovat staré metody a moderní technologie, vášeň s racionalitou. Vytvořili jedinečné víno, které se vyznačuje čistotou, krémovostí na patře a ovocnou vůní.
| Výživové údaje na 100g | |
| Energie | 297Kj/71Kcal | 
| Tuky | 0 | 
| Sacharidy | 1,8 | 
| Bílkoviny | 0 | 
| Sůl | 0,01 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        