VYBERTE SI
BUBLINKY
TÉMATICKÉ
BALÍČKY
PŘÍSLUŠENSTVÍ
K PROSECCU
DÁRKOVÉ
POUKAZY
BUBLINKY TÝDNE
JARO SE HLÁSÍ
1627
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
ŠUMIVÁ VÍNA
NOVINKYJAK NAKUPOVATKURÝR
VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK
TÉMATICKÉ BALÍČKY
PROSEKÁRNA COL FONDO/ZAKALENÉPROSEKÁRNA EXCLUSIVPROSEKÁRNA ROSÉPROSEKÁRNA PÁRTYPROSEKÁRNA FITPROSEKÁRNA BASICPROSEKÁRNA BIOPROSEKÁRNA DELUXEPROSEKÁRNA VALDOBBIADENEPROSEKÁRNA CONEGLIANOPROSEKÁRNA BRUTZVÝHODNĚNÝ BALÍČEK - VALDOBBIADENE + CONEGLIANOMILUJEME PROSECCO JARO SE HLÁSÍSAMSUNG BALÍČEK 500SAMSUNG BALÍČEK 750SAMSUNG BALÍČEK 1000SAMSUNG BALÍČEK 1500
 
1849

Zavřít detail
PROSEKÁRNA COL FONDO/ZAKALENÉ

Vybrali jsme pro vás balíček našich oblíbených zakalených šumivých vín. Zakalené Prosecco (italsky Col Fondo, francouzsky Sur Lí) je původní a historický styl výroby Prosecca, až do 70. let minulého století totiž jiná metoda výroby Prosecca neexistovala. Aktuálně tento styl vína nabývá na síle a jeho sláva je opět na vzestupu. Tato vína jsou nejčastěji vyráběna tak, že těsně před dokvašením dojde ke stočení vína z tanku do lahve, kde dokvasí a zanechají sediment/kal a v této podobě jdou přímo k zákazníkovi. Col fondo vína jsou nefiltrovaná, nečiřená, úplně suchá (0g zbytkového cukru), nepřidávají se do nich siřičitany a mají přirozeně zakalený odstín a sediment kalu na dně lahve.

 

(Všechny tématické balíčky jsou zabalené do našich Prosekárna krabic. V případě zájmu o dárkové balení se saténovou stuhou, vyberte, prosím, v příslušenství "SATÉNOVÁ STUHA".)

KOLEKCE OBSAHUJE:
1. Non Filtrato, Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG  (Valdellövo) >
Toto šumivé víno bylo vyrobeno klasickou metodou, fermentace probíhala v lahvi bez odstřelení kalů.
2. In Fondo, PROSECCO FRIZZANTE RIFERMENTATO IN BOTTIGLIA DOC IN FONDO  (Rebuli) >
100% Glera, Col Fondo
3. Col Fondo, Perlivé víno  (Zanotto) >
Prosecco vyrobené klasickou původní metodou Sur Lie/Col Fondo, fermentace probíhala v láhvi
4. Sú Alto Col Fondo  (L´Antica Quercia) >
100% Glera, Prosecco vyrobené klasickou původní metodou Sur Lie, fermentace probíhala v láhvi
5. Col Fondo LeMoss, Glera frizzante  (Ca' di Rajo) >
Zakalené víno fermentované v láhvi 60 dní, 12 hodin v kontaktu se slupkami
6. Col Fondo, Extra Brut  (Garbara) >
100% Glera, Prosecco vyrobené klasickou původní metodou Sur Lie/Col Fondo, fermentace probíhala v láhvi
SKLADEM
1
TÉMATICKÉ BALÍČKYPŘÍSLUŠENSTVÍ
  K PROSECCU
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
      ŠUMIVÁ VÍNA
NOVINKY
obchodní podmínky
ochrana soukromí a nakládání s osobními údaji

Položka byla přidána do košíku
e-shop




Provozovatel: Prosekárna CZ, s.r.o., IČO 04426827