POZNEJTE NÁS
BUBLÁME SI SPOLU...
...A JEDNO NÁS SPOJUJE: MILUJEME PROSECCO!
ZUZANA VESELÁ, PARTNER PROJEKTU A FINANČNÍ ŘEDITELKA
„Prosekárnu mám ráda, protože jsme si ji s kolegy vymysleli, vybudovali, vypiplali a je tady s námi. Krásná, mladá, stylová, pohodu budící „špeluňka“, která mě stále i po skoro dvou letech nesmírně baví!!!
Zuzky motto „S poctivosti a pílí nejdál dojdeš!“ jí skvěle charakterizuje. Nejen, že bravůrně zvládá péči o svou malou dcerku, ale se stejnou láskou opečovává i Prosekárnu a dává do toho doslova vše.
Ráda cestuje, sportuje, je to vášnivá gurmánka a samozřejmě velká milovnice Prosecca. Navíc má stále dobrou náladu – no prostě Veselá :)
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Garbara Millesimato Brut – pro svou jiskřivou barvu a komplexní, vyváženou chuť a také z osobních důvodů – je to jedno z prvních „onegarážových Prosecco“, které jsme objevili.
Nejoblíbenější vinařství
Bedin, Colli Asolani – tradiční, rodinné, poctivé a pracovité vinařstvi, a proto je mi velice sympatické. Obdivuji, že si až do dnešní doby zachovali svůj nekomerční styl, jsou snaživí a vsázejí na jednodu-
chost a obyčejnost, což jim vychází.
MARIE ŠTĚCHOVÁ, SALES A EVENT MANAŽERKA, ČLENKA TÝMU OD ROKU 2015
„V Prosekárně jsem začala pracovat v první řade kvůli jedinečné atmosféře, která z ni jde. Pak se k tomu přidali lidé, kteří tu atmosféru spoluvytvářejí, Prosekárnu stále posouvaji dál a já se tak učím
doslova každý den novým věcem. A to mě baví!“
Maruška je velký pohodář a jen tako něco jí nerozhází. Zároveň je však velmi precizní a do nových úkolů se pouští s vysokým nasazením. Po několika letech práce v mediální agentuře se přidala do
našeho perlivého týmu a jak sama říká, byla to pro ní výzva!
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Je těžké vybrat jednoho favorita, ale velmi ráda se vracím ke Col Fondu Notae od Col del Lupo pro jeho svěží a nezaměnitelnou chuť.
Nejoblíbenější vinařství
Marchiori – pohoda, rodina, profesionalita, pečlivost, detail a preciznost ve všech směrech – od pěstování vína po prezentaci vinařství. Marchiori je pro mě top vinařství.
LUCIE PLZÁK GELNÁ, PR, HR A MARKETING MANAŽERKA, ČLENKA TÝMU OD ROKU 2014 - na mateřské dovolené
„Víno je moje vášeň, radost a láska. Když k němu přidáte skvělou partu lidí, jasný cíl a prostor pro kreativitu, máte práci snů – to pro mě znamená Prosekárna.“
Lucie se v gastronomický službách a cestovním ruchu pohybuje již více než 10 let. Za tu dobu získala v tomto oboru velký přehled a díky cestování i nadhled a inspiraci.
Při práci kreativně kombinuje své sommeliérské a gastronomické znalosti společně s prezentačními a marketingovými dovednostmi.
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Ačkoli mi ještě nebylo ani 30 let, mohu směle říci, že už jsem docela „propitá“ a jen tak nějakými převoněnými bublinami se zmást nenechám. Uvedu dva oblíbence, z filtrovaných klasických Prosecc
je to určitě Le Manzane Brut – naprosto jedinečný, vyvážený a svěží brut. Z nefiltrovaných, tzv.zakalených, pak Casa Belfi Colfondo – to je naprostá pecka!
Nejoblíbenější vinařství
Sorelle Bronca – bio produkce, exkluzivní kvalita vín, elegantní lahve a krásně ucelená kolekce. Vinařství vedou dvě sestry a možná i proto jsou jejich vína žensky jemná, elegantní, svěží a nevtíravá.
KLAUDIA GUBALOVÁ, MANAŽERKA PROVOZU SLEZSKÁ, ČLENKA TÝMU OD ROKU 2016
„Práce v Prosekárně mi ukázala rozmanitost, která se v proseccách skrývá. Bublinky jsem si od začátku zamilovala. Díky příjemnému prostředí, které vytváří skvělý tým lidí a příjemní hosté jsem si práci
v Prosekárně oblíbila a jsem vděčná, že mohu byť tohoto všeho součástí.“
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Pokud budete potřebovat poradit s výběrem sladšího prosseca, tak jste na správním místě.
Favoritů mám hned několik. Patří mezi ně jednoznačně La Tordera Alné, Perlage Col di Manza, Nani Rizzi Extra Dry a BDE Vais.
Nejoblíbenější vinařství
Zatím mne nejvíc uchvátilo vinařství La Tordera. Charakteristická šťavnatost a ovocitost. která se skrývá v každém proseccu z jejich produktové řady mne nikdy nepřestane bavit.
Ráda by jsem v buducnosti toto sympatické vinařství s dlouhodobou rodinnou tradicí také navštívila.
JAN FRIDRICH, MANAŽER PROVOZU SLEZSKÁ, ČLEN TÝMU OD ROKU 2014
„Delší dobu jsem hledal, kde rozvíjet svoje znalosti v gastronomii a nemám rád jednotvárnost, v Prosekárně je každý den jiný, stejně tak jako je každý z našich hostů jiný, ta individualita mě baví
a asi jen tak neomrzí. Kulturu Prosecca šířím kudy chudím :)“
Honza je opravdový profík v oblasti gastronomického servisu, ve kterém se pohybuje již 10 let. V Prosekárně ho vždy zastihnete v dobré náladě a s úsměvem. Jeho motto je pozitivní
přístup k životu – být šťastný, obklopovat se fajn lidmi a svoji spokojenost a radost předávat i dalším.
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Oblíbených mám několik, ovšem jestli je tu nějaké, které mohu kdykoliv a vždy uspokojí moje chutě a jsem s ním maximálně spokojen, tak je to Bepin De Eto Rive di Rua.
Tento aromatický Brut s ovocnými tóny s vůni akátu mě zaručeně vždycky dobře naladí.
Nejoblíbenější vinařství
To je jednoznačně těžko říci, já mám dva favority a těmi jsou vinařství Zardetto a Bellenda. U obou mi chutnají všechna jejich Prosecca napříč jejich celým sortimentem.
RENATA GREPLOVÁ, MANAŽERKA PROVOZU MYSLÍKOVA, ČLENKA TÝMU OD ROKU 2016
„Co mám ráda na Prosekárně? Exkluzivní perlivá vína, designové a příjemné prostředí, přátelský a inspirativní kolektiv. :) Prosekárnu si jednoduše nelze nezamilovat! :)
Motto: "S úsměvem jde vše lépe" :) Úsměv potěší a rozsvítí i chmurný den.
Milovnice dobrého jídla, volejbalu, dlouhých procházek, pohodových večerů s dobrou knihou, ale i večírků s nejbližšími přáteli.
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Mezi má oblíbená prosecca patří převážně prosecca zakalená a z kategorie Brut.
Pokud bych měla vybrat jedno, které mě právě baví nejvíce, tak by to bylo příjemné Refosso pro jeho svěží citrusovo-bylinkové aroma.
Nejoblíbenější vinařství
Duca Di Dolle - elegantní jednoduchý design lahví, svěží vůně citrusů a bílých květů, harmonická chuť...za mě jednoduše No.#1 vinařství
ARSENY DOBUŠEV, MANAŽER PROVOZU, EVENTY, ROZVOJ, ČLEN TÝMU OD ROKU 2016
„Na Prosekárně mě baví rozmanitost, dive, neustálá tendence k progresu v oboboru a lidi, které k projektu patří.“
„Pravda a láska zvítězí.. je to v poslední době dost aktuální.“
„Mimo práci mě nejvíc nabíjí rodina, sport a kulturní akce.“
Nejoblíbenější Prosecco z Prosekárny
Každé prosecco z Prosekárny má své kouzlo, záleží na konkrétním rozpoložení a náladě.
Nejoblíbenější vinařství
Perlage a Marsuret.
*}
PAVLA KYNČLOVÁ, OFFICE MANAŽER, OBJEDNÁVKY - KALKULACE, ČLENKA TÝMU OD ŘÍJNA 2016
Aktivně studuji sortiment, učím se perlit s Prosekárnou a milovat druh po druhu prosecca ze sortimentu.
PŘIDEJTE SE K NÁM!
MÁTE ZÁJEM PRACOVAT
PRO PROSEKÁRNU?
POŠLETE NÁM CV S FOTKOU
A VYSVĚTLENÍM, PROČ ZROVNA VY
SI S NÁMI CHCETE ZABUBLAT
NA EMAIL
LUCIE@PROSEKARNA.CZ